Wie zijn wij?

Helder film wordt gerund door Arno van Beest. Nadat hij jaren de wereld van marketing, communicatie en reclamebureaus heeft verkend, besloot hij aan de universiteit te gaan studeren.
Tijdens zijn master Filmstudies aan de UvA heeft hij het genre Neo-expressionisme binnen film bedacht en geïntroduceerd. Toen hij erachter kwam dat hij meer mensen met de camera kon bereiken dan met de pen, is hij freelance filmmaker geworden. Momenteel is hij geïnteresseerd in het maken van films die dicht op de huid van de hoofdpersonen zitten, om zo de kijker een goede kijk in levens te geven, die anders onbekend waren gebleven. Na veel werkervaring tijdens zijn studie binnen AT5 en de UvA te hebben opgedaan, maakt Arno tegenwoordig documentaires in eigen beheer, tv programma`s voor nationale tv en films voor bedrijven en stichtingen. Afhankelijk van de productie doet hij dit in de rol van regisseur, beeldregisseur, cameraman en/ of editor.

Bij zijn vaste crew hoort o.a.:
Hannus Taken. Hannus regisseerde en filmde jarenlang voor onder andere de IKON, Teleac en de VPRO. Naast freelance filmmaken, doceert hij aan de Universiteit van Amsterdam waar hij studenten begeleidt in het maken van tv-, documentaire- en filmproducties.

Waar nodig werken wij samen met een reclamebureau, animators, sounddesigners, webdesigners en grafische vormgevers.

Wanneer u eens kennis wilt maken of iets meer wilt weten, neem dan gerust contact op via: info@helderfilm.nl

Wellicht tot snel!

< Back