Portfolio stichtingen

< Back
i

i

i

i

Gemeente Amsterdam Verkeerseducatie

Samen met de DIVV Gemeente Amsterdam en Jochem Smit zes verkeerseducatiefilms gemaakt.
In het kader van jong geleerd, is oud gedaan.

i

i

i

i

Videoclip How can you be sure (Uganda mix)

Tijdens de reis met Save the Children naar Oeganda heb ik o.a. een videoclip voor Chris LeMay gefilmd. Chris heeft samen met het lokale Oegandese schoolkoor een remix van het nummer How can you be sure gemaakt. Met dank aan producer Gordon Groothedde en editor Niek van EMI records.


i

i

i

i
i

i

i

i

Trailer Gedeelde zorg

Een nieuwe manier van schizofrene en psychotische cliënten behandelen.. Hoe krijg je dat in de wereld van de psychiatrie geïmplementeerd? Filmmaker Jochem Smit (jochemsmit.com) en ik zijn diep de wetenschappelijke artikelen ingedoken en hebben de complexe materie in een zeer begrijpelijke, onderhoudende en mooie film weten te vertalen. De premiere voor Nederlandse hulpverleners leverde louter lof op. Hieronder de trailer.
i

i

i

i

i
i

i

i

i

Malnutrition Zero

Samen met World report in Bolivia een informatieve film gefilmd over het programma Malnutrition Zero voor beleidsvoerders wereldwijd. Een grootschalig project dat in het kader van de Millennium doelen ondervoeding in Bolivia aanpakt. Deze film wordt nog steeds over de hele wereld vertoond en heeft in Nederland in 16 gerenommeerde bioscopen gedraaid. Een korte impressie:
i

i

i

i

i
i

i

i

i

Socutera spots

Gedurende onze reis in Oeganda hebben we voor Save The Children naast de twee items voor de succesvolle tv-uitzending Tijd voor Max, ook twee Socutera commercials gemaakt. Ik heb het gefilmd en gemonteerd onder regie van Huub Ruijgrok van Worldreport. Deze spots zijn uitgezonden op Ned. 1, 2 en 3.


i

i

i

i

i

i
i

i

i

i


< Back